TT :: bajmegelőzés időben

A blog üzemeltetője, és a szerkesztője nem vállal felelőséget az írottakra! A blog az átlagebereket segíti azzal hogy a tapasztaltabb emeberek elmesélik a nem kellemes történeteket, és nem a Tesco-Global Zrt. hírnevét rontja - bár ez nézőpont kérdése -.

Üzemeltető

  • E-mail: fucklove000@citromail.hu
  • MSN: tibi877@freemail.hu
  • Tel: +36 20 380 4178

Az üzemeltető az írottakra felelőséget nem vállal, egyszerű közvélemény és nem kitaláció! Nem szándékunk lerontani a Tesco-Global Zrt. hírnevét.

Archívum

HTML

Tesco "hnugary" popcorn

2008.01.21. 19:28 | vladekkk | 1 komment

Édesanyámnak nem rég volt a születésnapja, és átjöttek a rokonok a szomszédból. Apám bement a kaposvári tescoba és beledobott a kosárba pár rostos üdítőitalt - Sió -, csipszet - Chio - , és egy nagy pattogatott kukoricát - tesco által forgalmazott jóféle noném - hogy meg tudjuk kínálni a vendégeket. A kukoricából maradt így ma felhasználtam azt tanulásra, megdöbbenve vettem észre hogy a válogatott focicsapatokkal van feldíszítve, na mondom megkeresem Hungary-t. Rövid keresés után megtaláltam azt, csak egy kis helyesírási hibával. El van nyomtatva a Hungary felirat! EZ EGYENESEN FELHÁBORÍTÓ, HOGY ILYET A POLCOKRA TESZNEK! Nahh jólvan, lenyugtattam magam hogy biztos valami világvége cég gyártja, és nem tudta hogyan kell írni, vagy nem vette észre. És igen, ráeszméltem hogy a cég magyar :D ILYET :D:D Ezek után csak röhögni tudok az egyes embereket. Szép volt "Miss Popcorn Hnugary Kft."
































www.misspopcorn.hu




A bejegyzés trackback címe:

https://tescotermek.blog.hu/api/trackback/id/tr60306241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neszoljszamnemfajfejem · http://tescotermek.blog.hu/2008/01/21/tesco_hnugary_popcorn 2008.11.07. 18:35:31

A saját oldaladon bal oldali frame: "Linekek". Mintha ez is elírás lenne...
süti beállítások módosítása