TT :: bajmegelőzés időben

A blog üzemeltetője, és a szerkesztője nem vállal felelőséget az írottakra! A blog az átlagebereket segíti azzal hogy a tapasztaltabb emeberek elmesélik a nem kellemes történeteket, és nem a Tesco-Global Zrt. hírnevét rontja - bár ez nézőpont kérdése -.

Üzemeltető

  • E-mail: fucklove000@citromail.hu
  • MSN: tibi877@freemail.hu
  • Tel: +36 20 380 4178

Az üzemeltető az írottakra felelőséget nem vállal, egyszerű közvélemény és nem kitaláció! Nem szándékunk lerontani a Tesco-Global Zrt. hírnevét.

Archívum

HTML

TT, avagy TescoTermékek.

2008.01.19. 10:19 | vladekkk | 1 komment

Sziasztok Hölgyek / Urak!

Úgy döntöttem hogy elindítom a blogogmat, mégpedig azzal a témával hogy mit nem szabad venni a bizonyos teszkó bevásárlóparkokban! Biztos sokan jártak úgy, hogy vettek szörpöt és lekvárszerű izét kaptak, vagypedig tankoltak a bizonyos "tescobenzin" kutaknál és szervíz lett a vége. Remélem ti is jó ötletnek találjátok. Ezzel szertnék segíteni azoknak az ebereknek akikkel MÉG nem történt ilyen dolog.
Gyakran járok tescoba, és mától figyelek hogy mit tilos venni! Viszem a telefonomat is, és fotókat készítek csak sunyiban :)

Hamarosan írok!

A bejegyzés trackback címe:

https://tescotermek.blog.hu/api/trackback/id/tr93303041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kártmen 2008.01.22. 09:54:53

Hajrá!
Remélem jó lesz.
Megelőlegezve a bizalmat bedobtalak a kedvenc blogjaimba.
süti beállítások módosítása